ABOUT EDWIN FOTOGRAFEERT

EDWIN | EDJEUITNOORD

Ik ben Edwin van Dijk. Mijn passie voor fotografie is al op jonge leeftijd begonnen. Tijdens mijn studietijd heb ik een fotografie cursus gevolgd en inmiddels ben ik al enkele jaren actief als fotograaf. Tot voor kort bood ik mijn diensten voornamelijk aan bij vrienden, familie en kennissen. Sinds 2020 werk ik als (freelance) fotograaf voor de zakelijke markt, onder de naam Edwin Fotografeert. Inmiddels is mijn hobby dus flink uit de hand gelopen en is het uitgegroeid tot een klein bedrijf. 

MAATSCHAPPELIJK ONDERNEMEN

SAMEN MAKEN WE IMPACT!

Bij Edwin Fotografeert geloven we in gelijke kansen voor iedereen. Helaas heb ik vanuit mijn persoonlijke achtergrond gezien dat niet iedereen dezelfde kansen krijgt. Opgegroeid in Overvecht, een achterstandswijk, heb ik de ongelijkheid aan den lijve ondervonden. Daarom zet ik mij met mijn bedrijf in om discriminatie op basis van ras, uiterlijk of geaardheid tegen te gaan.

Bij Edwin Fotografeert staan we voor de kracht van beelden én het creëren van positieve verandering. Als sociaal onderneming streven we ernaar om meer te doen dan alleen het leveren van prachtige foto’s. We zetten onze fotografievaardigheden actief in om een verschil te maken in de samenleving. Bij Edwin Fotografeert streven we ernaar om onze passie voor fotografie te combineren met het streven naar sociale impact. Samenwerkingen met lokale goede doelen en non-profitorganisaties vormen de kern van ons maatschappelijk engagement. Elk door ons behaald succes en elke gerealiseerde winst draagt bij aan de ondersteuning van deze maatschappelijke doelen. Wanneer je voor Edwin Fotografeert kiest, kies je dus ook voor een betere toekomst waarin iedereen gelijke kansen krijgt.

Samen werken we toe naar een generatie waarin elk individu ongeacht achtergrond, ras, uiterlijk of geaardheid volop kan meedoen en succes kan behalen. Samen kunnen we een positieve verandering teweegbrengen en een blijvende impact hebben.