EXPOSITIE OP JOUW EVENT

EXPOSITIE

Wil jij exclusieve kunst op jouw evenement?
Dat is mogelijk én betaalbaar! 

Hoe groot het evenement ook is, Edwin Fotografeert brengt exclusieve kunst naar jouw event. Wij hebben een uitgebreide collectie artworks die in te huren zijn als expositie. Wij maken een exclusieve selectie die passend is bij het onderwerp of thema van het evenement. 

Edwin Fotografeert heeft ook al twee exposities voor je klaarstaan die al vaker met heel veel plezier zijn gedraaid: de expositie ‘Voel de Stad’ waarin steden op een abstracte in beeld zijn gebracht. Daarnaast hebben wij de expositie ‘The Faces of Amsterdam’ waarin de Amsterdammer centraal staat.

Meer informatie over deze exposities zijn te vinden op deze pagina.

Wil jij nu meer informatie of informeren naar de mogelijkheden?
Naam dan gerust contact op!

EXPOSITIE

'VOEL DE STAD'

Door vele reizen over de wereld is er een uitgebreide portfolio ontstaan van foto’s van de bekendste, en minder bekende, plekken in steden over de gehele wereld.

Bij Edwin Fotografeert kun je de expositie ‘Voel de Stad’ inhuren. In deze expositie maken bezoekers op een bijzondere manier kennis met hun favoriete steden, omdat de expositie bestaat uit veel minimalistische werken van architectuur dat op een kenmerkende wijze in beeld word gebracht.

Interesse?

DIENSTEN OP EVENTS

Naast dat Edwin Fotografeert mooie exposities aanbiedt, kunnen wij uiteraard nog meer op een evenement. Namelijk het hele evenement voor jou in beeld brengen! Ik ben expert in het vastleggen van grote en kleine evenementen.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? 

EXPOSITIE

'THE FACES OF DAMSKO'

Amsterdam. Deze stad heeft een internationale aantrekkingskracht.

Door de diversiteit aan mensen en de historische plekken is deze stad één van de leukste steden om in te fotograferen. Wij hebben met de uitgebreide collectie van ‘The Faces of Amsterdam’ een mooie expositie samengesteld die passend kan zijn voor een evenement in een bepaald thema of onderwerp, waarin de mens in Amsterdam centraal staat.

Interesse?