01. Verhalen achter de lens

Fotografie is voor mij meer dan alleen een beroep, het is een manier om verhalen te vertellen en emoties vast te leggen. Door deze blog wil ik mijn reis als fotograaf met jullie delen en anderen inspireren.

Welkom bij de allereerste blog op Edwin Fotografeert! Vanaf nu zal ik maandelijks nieuwe blogs delen, waarin ik mijn passie voor fotografie, ondernemerschap, en maatschappelijke impact met jullie bespreek. In deze eerste post vertel ik waarom ik deze blog ben gestart.


Waarom een blog? De afgelopen jaren heb ik veel geleerd en meegemaakt als fotograaf en ondernemer. Ik wilde een platform creëren waar ik niet alleen mijn werk kan laten zien, maar ook mijn ervaringen en inzichten kan delen. Via deze blog hoop ik mensen te inspireren om anders naar de wereld te kijken en hun eigen creativiteit te ontdekken.

Fotografie-tips en inspiratie Naast persoonlijke verhalen zal ik regelmatig fotografie-tips delen. Van het gebruik van natuurlijk licht tot het vinden van unieke composities in drukke steden, ik geef een kijkje in mijn werkwijze. Of je nu een beginner bent of al langer fotografeert, er is voor iedereen iets te leren.

Kijkje achter de schermen Deze blog biedt ook een kijkje achter de schermen bij mijn projecten en maatschappelijke betrokkenheid. Ik deel hoe mijn werk bijdraagt aan sociale projecten en waarom ik ervoor kies om jongeren in achterstandswijken te ondersteunen. Door middel van fotografie wil ik impact maken, en ik neem jullie graag mee in dat proces.

Ik hoop dat jullie met plezier mijn blogs gaan volgen en dat ze je inspireren!

Scroll naar boven